O portalu

Spletni portal ZSSM.si je nastal z namenom širjenja znanja. Ustvarjalci redno pripravljamo zanimive vsebine, vedno stremimo predvsem k temu, da so prispevki za bralca koristni. Tako boste na našem spletnem portalu našli celo vrsto koristnih nasvetov, navodil ter takšnih in drugačnih uporabnih podatkov.

Ker je naša ekipa sestavljena iz strokovnjakov z različnih področij, smo temu primerno razdelili tudi kategorije, v katere razporejamo članke:

  • Maša se ukvarja z urejanjem notranjih prostorov, rada pa tudi vrtnari, zato skrbi za kategorijo Dom in vrt.
  • Peter je mojster spleta, odlično se spozna tudi na računalnike, telefone in gadgete, zato piše za kategorijo Internet in tehnologija.
  • Sabina pridno končuje študij medicine, zato ji je kategorija Lepota in zdravje dobesedno pisana na kožo.
  • Zoran ima že več let svoje podjetje, redno spremlja dogajanje v gospodarstvu, zato smo ga zadolžili za kategorijo Posel.
  • Žan pa je športnik po srcu in duši, navdušen rokometaš in smučar, zato mu kategorija Šport in prosti čas vsekakor ni tuja.

Tako, zdaj nas poznate in veste, kaj lahko pričakujete na spletnem portalu ZSSM.si. V kolikor se vam prispevki zdijo zanimivi, vam bomo še kako hvaležni, če jih delite na družabnih omrežjih.

Hvala, veliko užitkov ob branju in čudovit dan!

Ekipa ZSSM.si