Mladost! Vsi malce starejši se ženemo za njo, a se je ne zavedamo prav dobro, ko smo še resnično mladi. Toda kdaj smo sploh mladi in do katerega leta? Bolj pravilno bi bilo reči, da smo mladi ali stari toliko, kot se počutimo. Prav nič ne pomagajo nižje številke, če jih ne čutimo v sebi in ne vidimo v ogledalu.

Ne staramo se vsi enako, zato se zgodi, da je starejša oseba v resnici videti mlajša in obratno. Za vse pa drži, da si pri tem lahko danes precej pomagamo. Telo kliče po kolagenu, na nas pa je, da mu ga zagotovimo. Tam do 20. ali 25. leta ga zmore v ustreznih količinah pridelati samo, kasneje pa potrebuje nekaj naše pomoči.

1. Zavedanje

Pod prvi korak do bolj mladostnega videza lahko popolnoma brez slabe vesti štejemo zavedanje. In sicer zavedanje tega, da se človeško telo stara, pa če si tega želimo ali ne. Prej ko se s tem sprijaznimo, lažje nam bo.

Kolagen

A na srečo obstajajo rešitve in izdelki, s katerimi lahko telesu priskočimo na pomoč, da se prične starati kasneje, počasneje in predvsem na bolj sprejemljiv način. Pri tem se moramo zavedati pomembnosti beljakovin, še posebej vloge kolagena. Kolagen je kompleksna beljakovina, ki skrbi za videz naše kože, las, nohtov, sklepov in še marsičesa.

2. Skrb za zdravo življenje

Nobena skrivnost ni, da se ljudje, ki so videti precej bolj mladostni, kakor bi lahko sklepali po njihovih letih, zdravo prehranjujejo in na splošno bolj zdravo živijo. Poleg svežega sadja in zelenjave, zavestnega pitja vode v dovolj velikih količinah in umika od škodljivih razvad, poznamo še nekaj pozitivnih vplivov na videz.

Recite NE cigaretam, alkoholu, hitri hrani in pretirani rabi sladkorja. Ob tem pa svojemu telesu omogočiti dovolj časa za počitek in regeneracijo. Zagotovite si kakovosten spanec.

3. Dodatna pomoč pri dobavi kolagena

Ker je kolagen beljakovina, ki bistveno vpliva na naš videz, obenem pa vemo, da ga prične po 20. letu vse bolj primanjkovati, je ključnega pomena, da telesu pomagamo obnoviti zaloge. Najbolj enostavno to storimo z uporabo izdelka Kolagen shot, ki je plod slovenskega znanja.

Kolagen shot

Izdelek blagovne znamke Gaia Naturelle je na volji v tekoči obliki, kar olajša uživanje. Vsebuje hidroliziran ribji kolagen. To pomeni precej večji izkoristek zaradi lažje absorpcije, saj hidroliza poskrbi, da se kolagen razbije na manjše dele, imenovane peptidi, ki jih telo nato mnogo lažje uporabi za svoje potrebe. Koncentrirano prehransko dopolnilo Kolagen shot vsebuje tudi MSM, hialuronsko kislino, vitamina C in B6, biotin in cink.

Avtor