Le kdo ne pozna tistih trenutkov, ko se iznenada prikaže najboljša ideja, pa je nimamo kam na hitro zapisati. Medtem ko se obiramo in iščemo list papirja ter svinčnik, pa ideja vse bolj bledi. Pa tudi sicer pisanje na lističe ni najboljša rešitev za takšne trenutke.

Navadno namreč končajo nekje založeni ali zmečkani v smeteh. Zato je vedno dobrodošlo imeti pri roki ličen in enostaven pisalni blok, v katerem bodo naše ideje našle svoje mesto in nas tam pričakale tudi takrat, ko jih bomo želeli razvijati naprej.

Dodajte svojo noto

Seveda pa pisalni bloki niso uporabni zgolj doma, pač pa morajo imeti svoje mesto praktično na vsaki pisalni mizi v pisarnah in delavnicah. Takšne bloke je vedno dobro še malce personalizirati, pri čemer vam bo v veliko pomoč tisk pisalnih blokov.

Lepljen pisalni blok
Lepljen pisalni blok A4 (297×210 mm) – S-GRAF d.o.o.

Na ta način bodo prav vsi listi v bloku nosili logotip ali podatke vašega podjetja. Seveda so takšni pisalni bloki nadvse primerni tudi za darilo vašim strankam ali poslovnim partnerjem. Želite biti vedno pripravljeni in še dodatno razveseliti uporabnike svojih storitev? Zagotovo!

Kakšen pisalni blok izbrati?

Ko govorimo o pisalnih blokih, povejmo, da je lahko pisalni blok lepljen ali perforiran. To je dobro vedeti takrat, ko se odločate med bloki, iz katerih boste liste trgali in jih shranjevali v kakšne mape ali drugam. V vsakem primeru pa boste kvaliteten potisk blokov dobili pri podjetju S-GRAF d.o.o.

Pisalni blok z logotipom
Pisalni blok z logotipom podjetja – S-GRAF d.o.o.

In ne le potisk, pač pa bo nadvse enostavno tudi naročilo, ki ga boste opravili kar s pomočjo spletnega orodja na njihovi spletni strani. Izbrali boste količino, vrsto papirja, število listov, način lepljenja in dodali svojo datoteko za dotisk. Tako, naročilo lahko oddate.

Tudi velikost je pomembna

Glede na to, kakšen pisalni blok ste si omislili oziroma kakšen bo namen uporabe, si boste izbrali tudi njegovo velikost. Izbirate lahko med tremi dimenzijami, o katerih napišemo nekaj več spodaj. Želite blok za v torbico? Potem verjetno ne boste izbrali velikosti A4 (297×210 mm).

Pisalni bloki A4, A5, A6
Pisalni bloki so na voljo v različnih velikostih: A4, A5, A6 – S-GRAF d.o.o.

Morda vam bo bolj po meri manjši pisalni blok A5, ki meri 210×148 mm, ali pa še manjši, in sicer A6 z dimenzijami 148×105 mm. Slednjega boste z lahkoto shranili kjerkoli in bo tako vedno z vami.

Pisalni bloki za promocijo podjetja

Vsako podjetje se sooča z izzivom, kako na kar najbolj učinkovit način promovirati svojo dejavnost. Oglaševanje je načeloma dokaj draga reč, še posebej, če se vanjo podajamo na srečo. Precej oglasov in materialov z oglasno vsebino je prezrtih, a s pisalnim blokom se vam to ne bo pripetilo.

Zakaj menimo tako? Pomislite, kaj ste nazadnje naredili s kakšno promocijsko vsebino, ki za vas ni imela posebne vrednosti. Morda ste jo pustili na prvi polici na sejmu ali celo vrgli v koš. Pisalnega bloka nihče ne bo vrgel proč, saj ima praktično vrednost za vsakogar med nami. Če ne drugega, pa lahko počaka v avtomobilu ali predalu v pisarni.

Ko ga prejemnik tako naslednjič vzame v roke, bo pred njim vedno logotip vašega podjetja. Prav na ta način se bodo stranke večkrat spomnile na vas in vaše storitve koristile tudi v prihodnje.

Avtor